Világunk

Ez a falu megmutatja, mi történik, ha az emberek mind elköltöznek – a fotók fantasztikusan szépek

Mi történne a városokkal és a falvakkal, ha egy nap az összes lakó elköltözne onnan? A természet veszi kezébe az irányítást, az biztos. Kínában a Yangtze folyó egy nagyon népszerű turistalátványosság. Főleg a Shensi szigetcsoport, a szubtrópusi klíma miatt. A Shengsi szigetcsoporthoz több, mint 400 sziget tartozik és a Yangtze folyó torkolatánál helyezkedik el. Csupán 18 szigete lakott.

Zou Jie fotós, akit Jane Green néven ismernek fantasztikus fotósorozatot készített erről a szigetcsoportról. Az egyik képen egy halászfalut láthatunk, ahol már senki sem lakik és a természet átvette a dolgok felett az irányítást.

Az alábbiakban láthatunk néhány gyönyörű felvételt.

A faluban halászok laktak, néhányan pedig a víz közelébe építették házaikat.

Miután már senki nem lakik a házakban, lassan mindegyikőjüket benőtte a moha, a zöld kúszónövények és virágok. Most így néznek ki.

Az egész falu lassan eltűnik és csak a természeti formák lesznek láthatóak.

A szubtrópusi éghajlat miatt a növények gyorsan terjeszkednek, s így a faluból egy igazi szellemfalu lett.

Senki sem tudja pontosan, miért hagyták el az emberek a falut de a természet ezért nagyon hálás. A képek olyan nyugalmat árasztanak, hogy szinte halljuk a víz csobogását.

Nemsokára teljesen eltűnik a falu a sűrű növényzet között és csak egy egybefüggő zöld szőnyeget láthatunk a helyén. Oszd meg ezeket a gyönyörű képeket barátaiddal, ha Neked is tetszett!

Ezek is érdekelhetnek:
👉Aktuális hírek
👉Otthon és kert magazin
👉Tudtad-e dolgok, érdekességek
👉Vicces képek minden mennyiségben
👉Filmes hírek
👉Nagy receptes csoport

Forrás: VM